НАВЧАЄМО ПО СУЧАСНОМУ, ГОТУЄМО ПО НОВОМУ.
Сьогодення потребує від закладів професійної (професійно-технічної) освіти більш тісної співпраці з роботодавцями,удосконалення форм і методів навчання.
В синергії ДНЗ «Міжрегіональне вище училище з поліграфії та інформаційних технологій» з громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів», за підтримки громадської спілки «GASTRO CLAB» проведено майстер - клас з приготування пісних страв до Різдва, який було організовано в змішаному форматі. По відео приєднались всі здобувачі освіти закладу,тому що тема «12 страв до Різдва» цікава нам як визнання ідентичності нації.
Здобувачами освіти були приготовані та презентовані три види куті, вареники, вінегрет, узвар , страви з овочів та риби з урахуванням сучасного обладнання та технології приготування страв. Окрім цього було презентовано сервіровку столу для святкування Різдва в сімейному колі.
В подальшому планується підписання меморандуму про співпрацю із громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів» із закладами професійної (професійно-технічної ) освіти області,які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників за професіями ресторанного сервісу.
Віктор ВАСИЛИНЕНКО,
директор НМЦ ПТО
у Дніпропетровській області