МАЙСТЕР-КЛАС З ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ
НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ
(Політика сьогодення - зростання ролі методичної служби в удосконаленні
професійної компетентності педагогів)
Наблизити навчання до реалій виробництва – головна проблема сьогодення. Щоб іти в ногу з сучасним виробництвом, готувати конкурентоспроможних кваліфікованих робітників, які могли би швидко адаптуватись в сучасних умовах, майстри виробничого навчання повинні бути ретрансляторами інноваційного досвіду. Саме з метою підвищення професійної майстерності, популяризації сучасних підходів в ресторанному сервісі на Дніпропетровщині проведені майстер-класи з професій «Кухар», «Офіціант», «Бармен» за темами:
- Барна справа та організація роботи сомельє;
- Традиції сніданку народів світу;
- Особливості обслуговування та сервіровки банкету фуршет.
По закінченні роботи учасники отримали методичні та практичні матеріали з тем майстер-класу. Переконані, що такі форми навчання дадуть можливість адаптувати та розвивати навчальний заклад до сучасних вимог.
В.М. Василиненко,
Директор НМЦ ПТО
у Дніпропетровській області