МАЙСТЕР-КЛАС З ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ

(Політика сьогодення -  зростання ролі методичної служби в удосконаленні

професійної компетентності педагогів)

 

Наблизити навчання до реалій виробництва – головна проблема сьогодення. Щоб іти в ногу з сучасним виробництвом, готувати конкурентоспроможних кваліфікованих робітників, які могли би  швидко адаптуватись в сучасних умовах, майстри виробничого навчання повинні бути ретрансляторами інноваційного досвіду. Саме з метою підвищення професійної майстерності, популяризації сучасних підходів в ресторанному сервісі  на Дніпропетровщині проведені майстер-класи з професій «Кухар», «Офіціант», «Бармен» за темами:

- Барна справа та організація роботи сомельє;

- Традиції сніданку народів світу;

- Особливості обслуговування та сервіровки банкету фуршет.

По закінченні роботи учасники отримали методичні та практичні матеріали з тем майстер-класу. Переконані, що такі форми навчання дадуть можливість адаптувати та розвивати навчальний заклад до сучасних вимог.

 

 

В.М. Василиненко,

Директор НМЦ ПТО

у Дніпропетровській області