ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ  НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ

(Майстер-клас з професій ресторанного сервісу)

«Системний підхід до забезпечення якості освітніх послуг – обов’язкова умова розвитку професійно-технічної освіти» - під таким гаслом 02 листопада, на базі Дніпропетровського факультету Київського національного університету культури і мистецтв пройшов майстер-клас з приготування безалкогольних напоїв (лимонад).

Тренери Міжнародного класу вручили методичні посібники для використання в практичній роботі. Отримана інформація сприятиме наближенню навчально-виробничого процесу в ПТНЗ області до сучасних технологій виробництва та якісного сервісу.

 

В.М. Василиненко, 

директор НМЦПТО