ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТІСТЬ – ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ОСВІТИ
На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.08.2009р. №749 «Про підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів» з 26 по 31 березня 2012 року на базі Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів проходять Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професії «Кухар».
На курси прибули 27 майстрів виробничого навчання з Миколаївської, Луганської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.
Під час навчання слухачі курсів ознайомилися з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для закладів ресторанного сервісу; сучасними тенденціями у технології приготування та оформленні страв, технологічними вимогами до конструювання композицій кулінарної продукції, на практиці засвоїли основи карвінг – техніки, сирного сервісу, ознайомилися з особливостями обслуговування банкет-фуршету та кейтеринг - обслуговуванням.
По закінченню фахового модуля курсів слухачі отримали сертифікат про ознайомлення з новітніми технологіями та свідоцтво про підвищення робітничої кваліфікації.
Всі педагоги, які пройшли курсову перепідготовку, відмітили високий рівень фахової підготовки, матеріально-технічної бази Дніпродзержинського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, забезпечення курсів підвищення кваліфікації та належний рівень організації і проведення навчання.
Радо вітаємо майстрів з успішним закінченням курсів і бажаємо творчої наснаги!
Олена Гришаєва, методист НМЦ ПТО