ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТІСТЬ – ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ОСВІТИ

   На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.08.2009р. №749 «Про підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів» з 19 березня по 24 березня 2012 року на базі Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбулись   Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з  професії «кондитер».

Навчання слухачів проходило  у навчально-практичному ресторані навчального закладу.

Під час навчання слухачі курсів ознайомились  з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для закладів ресторанного сервісу; успішно опанували використання інноваційних технологій кондитерського виробництва, сучасні тенденції у технології приготування та оформленні нарізних тістечок, на практиці  опанували роботу з марципаном, мастикою, шоколадом.

По закінченню фахового модуля курсів слухачі отримали  сертифікат про ознайомлення з новітніми технологіями та свідоцтво про підвищення робітничої кваліфікації.  Всі педагоги, які пройшли курсову перепідготовку отримали схвальні відгуки від голови та членів державної кваліфікаційної комісії.

У свою чергу, слухачі курсів відмітили  високий рівень фахової підготовки педагогічних працівників  та  матеріально-технічної бази Дніпропетровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів та належний рівень організації і проведення навчання.

Методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  Гришаєва О.

 

 

 

 

Результат кваліфікаційного екзамену – витвори кондитерського мистецтва.