ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТІСТЬ – ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ОСВІТИ
На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.08.2009р. №749 «Про підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів» з 19 березня по 24 березня 2012 року на базі Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбулись Всеукраїнські курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професії «кондитер».
Навчання слухачів проходило у навчально-практичному ресторані навчального закладу.
Під час навчання слухачі курсів ознайомились з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для закладів ресторанного сервісу; успішно опанували використання інноваційних технологій кондитерського виробництва, сучасні тенденції у технології приготування та оформленні нарізних тістечок, на практиці опанували роботу з марципаном, мастикою, шоколадом.
По закінченню фахового модуля курсів слухачі отримали сертифікат про ознайомлення з новітніми технологіями та свідоцтво про підвищення робітничої кваліфікації. Всі педагоги, які пройшли курсову перепідготовку отримали схвальні відгуки від голови та членів державної кваліфікаційної комісії.
У свою чергу, слухачі курсів відмітили високий рівень фахової підготовки педагогічних працівників та матеріально-технічної бази Дніпропетровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів та належний рівень організації і проведення навчання.
Методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області Гришаєва О.
Результат кваліфікаційного екзамену – витвори кондитерського мистецтва.