ВІДРОДЖУЮЧИ ГАСТРОТРАДИЦІЇ - ВИХОВУЄМО НАЦІОНАЛЬНУ СВІДОМІСТЬ МОЛОДІ

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу «Великодні традиції 2023»

В межах співпраці з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», ГС « GASTRO CLUB» та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області проведено Всеукраїнський гастрономічний конкурс «Великодні традиції 2023», об’єднавши 64 заклади професійної (професійно-технічної) освіти з усієї України??.

77 молодих кухарів – випускників ЗППТО, 28 здобувачів освіти, 37 педагогів; 3 аматори, 9 команд презентували рецепти сімейних великодніх страв.

Оцінювало роботи та презентації конкурсантів незалежне журі.

Дніпропетровську область представили 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Вітаємо переможців з Дніпропетровщини:

в категорії «Молоді кухарі. Юніори»: І місце - Юхимук Анастасія Андріївна, здобувач освіти Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів;

в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці»: ІІ місце - Гришковська Анна Миколаївна, Криворізький професійний будівельний ліцей;

ІІІ місце - Масницька Ірина Іванівна, Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу;

в категорії «Команди»:

І місце - Гладун Неля Василівна, Голуб Юлія Анатоліївна, Горбатюк Христина Віталіївна , викладач та майстри виробничого навчання Західно -Дніпровського центру професійно-технічної освіти;

в категорії «Аматори»:

ІІІ місце - Песиголовець Юлія Геннадіївна, здобувач освіти Царичанського професійного аграрного ліцею.

Дякуємо організатору, партнеру Олені Булах за нові можливості у підвищенні та розвитку професійних скілів майбутніх кухарів!