Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу «Великодні традиції 2023»
В межах співпраці з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», ГС « GASTRO CLUB» та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області проведено Всеукраїнський гастрономічний конкурс «Великодні традиції 2023», об’єднавши 64 заклади професійної (професійно-технічної) освіти з усієї України??.
77 молодих кухарів – випускників ЗППТО, 28 здобувачів освіти, 37 педагогів; 3 аматори, 9 команд презентували рецепти сімейних великодніх страв.
Оцінювало роботи та презентації конкурсантів незалежне журі.
Дніпропетровську область представили 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
в категорії «Молоді кухарі. Юніори»: І місце - Юхимук Анастасія Андріївна, здобувач освіти Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів;
в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці»: ІІ місце - Гришковська Анна Миколаївна, Криворізький професійний будівельний ліцей;
ІІІ місце - Масницька Ірина Іванівна, Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу;
в категорії «Команди»:
І місце - Гладун Неля Василівна, Голуб Юлія Анатоліївна, Горбатюк Христина Віталіївна , викладач та майстри виробничого навчання Західно -Дніпровського центру професійно-технічної освіти;
в категорії «Аматори»:
ІІІ місце - Песиголовець Юлія Геннадіївна, здобувач освіти Царичанського професійного аграрного ліцею.
Дякуємо організатору, партнеру Олені Булах за нові можливості у підвищенні та розвитку професійних скілів майбутніх кухарів!